Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kroppen går tankarna med


kortfilmmanus del ett

en härlig avslappnad känsla av att kroppen går
en ensam mening en gammal dadelpalm i en öken
sanden består av djupa tankar om ståendet
en ihålig sten en önskan om svävande rörelser
jag sätter mig om och om igen står aldrig upp
apelsinjuice mousserande salta pinnar vernissage
samtal glaciärens små bäckar sipprar ner i marken
tre hantverkare lägger sig i formation glor stint
utanför står snälla clowner i en lång ringlande kö
kroppspositioner ändras efter hand det luktar fisk
brottsoffret värmer upp halvmaratonstart om en stund
mannen med melonen på huvudet kastar iväg hunden
knubbsälar korsar förstenad musselbank full av orkidéer
människor står lyssnar glor viskar kommer för sent går
fotot fångar hunden mitt i luften på väg över bäcken
i havsviken ligger en gigantisk jäsande uppblåst val
kroppen går på jakt efter en härlig avslappnad känsla




Bunden vers av christian hüls VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-25 21:31



Bookmark and Share


  Respons VIP
Den kommer att bli lika bra som långfilmen - men kortare.
2023-07-17

  Respons VIP
Det kommer att bli en spännande film!
2023-07-17
  > Nästa text
< Föregående

christian hüls
christian hüls VIP