Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rygg mot rygg.


Våra böcker i hyllan.
Rygg mot rygg.
Trivs så.

Bakom dörrar,
för att inte damma.
Orörda, konserverade.

Som att sova sked,
nära, en bit ifrån.

Trivs så,
men ibland
vill jag vända oss om.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-25 22:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så stark i känslan....
2017-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol