Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

527.När dubbel skugga


När dubbel skugga
"TIME IS COMING!"
stänger horisonten
dyker HAN upp i ett HÖKÖGA
och tapto markerar stigar...

lejonets man i tjurens horn
hans lila bubblor sjuder ...
Dag är inte dag ännu för dig
grubblar i fåfänga ....
och häver upp damm av Drakesvåg
"DET ÄR SÅ SÖTT"
men det är inte för dig
men tärningarna är slängda...

Bladens dröm _Blixnedslag_
sedimenterar i djupet!




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-26 09:36



Bookmark and Share


  petter rost
En lovsång, inte till skuggan men till det som kastar en skugga då ljuset träffar det – det förunderliga!
"Bladens dröm _Blixnedslag_
sedimenterar i djupet!"
Kunde jag följa Bladens dröm, skulle jag nog inte sitta här. Men ger mig något stort att tänka över.
Och bilden till 527. – det starkaste jag sett på länge!
2017-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP