Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som


Diktatur och kärlekär samma typ
Vi kan inte säga NEJ till dem båda
Förtrycket är lika, rättigheterna är på samma nivå
En kvinna är helig som diktaturens tron
Och diktatorn älskar sin tron som om var den en heligkvinna,
Som om det är hedersfråga att det finns en tronkvinna!
En diktatur vet det, och kärleken också
Kanske finns det ett samband mellan dem
Närman går förbi, bredvid, framför och bakomfår man inte titta
Bara gå förbi
Går du förbi som om att du inte går förbi, som om att du är blind
Det är ägarfrågan!...
-----




Prosa av Ibrahim Zoro
Läst 209 gånger
Publicerad 2017-08-26 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ibrahim Zoro
Ibrahim Zoro