Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ska det vara något mer innan värdshuset stänger ?

Efter att under hela livet 

haft en andfåddhetskänsla

efter allt som ska jagas igenom 

av alla livets attraktioner;

upplever man en faddhetskänsla

av hela smörgåsbordet

Ska det vara något mer innan värdshuset stänger ?




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-26 13:05



Bookmark and Share


  Tor-Björn Gustavsson VIP
Låter lite resignation.Om fysiska och
psykiska förutsättningar finns tycker
jag att man bör njuta av smörgåsbordet
så länge man kan.
Ha en bra dag .TBG.
2017-08-26

    Sefarge VIP
Så talande visdomsaktigt
skrivet av någon som
skådat livets fram
Och baksidor.
:}



2017-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP