Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mera kurredutt... En liten stilövning på Ekorrn satt i granen (2015)


Kurre på Kurrekurreduttön I

(En ekorres semesteräventyr)

Ekorrn satt i palmen,
skulle käka nötter,
Fick han se en kurredutt
och fick kalla fötter.
Han tog sen ett jätteskutt
stackars lilla kurrefjutt,
med den långa ludna svansen.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Tant sQata VIP
Läst 552 gånger
Publicerad 2017-08-26 15:50



Bookmark and Share


  ULJO
Fin variation
2017-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Tant sQata
Tant sQata VIP