Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upphörde strax

Mitt liv var förbrukat
Totalt
Inget fanns kvar
Och existensen upphörde
Varken det som borde eller allt det andra fanns då och
Världen blev kanske en fotnot
Ett bortslängt livs enda chans upphörde strax




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-27 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP