Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytligt sett


Ja, jag är fortfarande

en streckkod i
ett kassaflöde

en konsumtionsyta med
ett bäst före datum

en projektionsbas
för spekulanten

men vem är du?




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-27 05:15



Bookmark and Share


  Boneyfrank VIP
Den var genialisk. Well done!
2017-09-11
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP