Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmen är sann


Du finns för mig



Prydnad

Du min fasta punkt
i tillvarons virvlar,
ordningen
i mitt kaos,
navet
i livets karusell.
Ditt leende
lugnar alla stormar,
och sången ur ditt hjärta
visar vägen
till nytt liv.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 485 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-27 06:50



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackert at få höra diktaren själv läsa
2017-12-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Ömma känslor för din älskade, som helar och lugnar, diktad med ord ur själ och hjärta.
2017-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP