Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sommaren har passerat utan återförening.


Återkomsten som uteblev.

Sensommaren är ännu kvar, höstsol väntar,
mörkare kvällar, ett elektroniskt fotografi -
min enda påtagliga kontakt - dock är det
varmt och badbart.

Min son och sonson på sonens axlar – det
enda som finns elektroniskt och i mitt minne där
känslor strömmade fram av innerlig djup kärlek.

Väntade på den fysiska återföreningen med
förtröstan och glädje. Äntligen efter alla dessa
år, skulle vi ses till sommaren. Ni kom aldrig...

Det är tyst...




Prosa av Johanne Rydgren Rilje
Läst 525 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2017-08-27 11:42



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Skärande sorgligt och finstämt.
2017-10-10

  Elisabeth Skoog

2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje