Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Friheten är ett tvetydigt väsen

alla
snäva utrymmen
för djur tvärsgenom
kontinenter

all
hälsovådlig
köttkultur mot
lokala närhetsprincipen

all
dioxin PCB
som skuggvist faller
på fiskbestånd

och klangen av stad
där skogen endast
reser sig plikttroget

när du passerar
de dubbla
spärrlinjerna in mot

rämnande fasader

svartbyggen

pengatvätt

hetskampanjer där

mutkolvar

våldshalsar

falskregistrerade

kuppmakare

svartsjukeböjda

religionsupphöjda

svartabörshajande

kontosvindlare

instanshackare

och kameraögon

beskär din

såkallade frihet




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-27 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP