Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text inte så genomtänkt, men blir ändå bra.


Till slut.

"Min boning är mitt
skydd, det hem jag
bär med mig, är i
det jag ska leva."

-Far, det regnar!
-Ja, nu vattnar himlen de små
snart ska det växa och bli Vår.

"När man går sin egna väg, blir man ensam."
-Nu har vi bara hösten och vintern kvar.
-Så nu får det bära eller brista.
-Hur ska det gå?
-Det kan vi bara gissa.

"Stärka sitt språk för att förstå vem man egentligen är."
-Nu måste alla lyssna som inte vill..
-Vi verkar ha knark och hor-nästen
i närheten som stöds av vissa inom..
-Säg som det är!

"De utnyttjar ovetande kvinnor"
-Usch vad hemskt.
-Fortsätt där ni var.
-Ja, nu vattnar himlen de-små och snart blir det vår.
-Vad håller ni på med?
-Vi försöker skapa från bibeln.
-Nej, vi uppdaterar den i kampen mot det onda!
-Ja, den nya uppenbarelsen.

-Se dessa unga man kan bara älska dem!

"Vem är Jag"
-Där ser ni!
-Ni vet ju ingenting.

-"Han Är En Bock!"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-08-27 15:56



Bookmark and Share


  Gin83
Blev helt förälskad i denna
Älskar ditt kraftfulla raka , dock ordkonstnärliga, sätt att uttrycka dig.
Det går åt alla håll och kanter och man kastas mellan olika typer av uttryck. Innehåller så otroligt mycket och älskar så mycket av dina formuleringar.
Nedanstående är sannerligen ett stycke mästerverk!

"De utnyttjar ovetande kvinnor"
-Usch vad hemskt.
-Fortsätt där ni var.
-Ja, nu vattnar himlen de-små och snart blir det vår.
-Vad håller ni på med?
-Vi försöker skapa från bibeln.
-Nej, vi uppdaterar den i kampen mot det onda!
-Ja, den nya uppenbarelsen.

Älskar detta ..blev djupt imponerad! Tack!
2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP