Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte för att man lär bli helgonförklarad själv, men...


Min soulmate är min värsta fiende


Om vi stred på samma sida hade vi stridit
om vem som var tapprast,
kanske vem som slaktat flest, kanske mer

- du slogs alltid utan urskillning, dödade allt
som kom i din väg oavsett rustning eller inte

- jag slogs alltid mot den vildaste jag kunde se
men slaktade ingen jag inte kunde se i ögonen


Ditt försvar var alltid detsamma,
- du slogs inte över huvud taget för du hade
fullt upp med att njuta av all död





Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-27 23:47



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
älskar kraften och de riktiga orden
2019-03-09

  morgonstjärna VIP
burr denna är fortfarande ruskig!

2018-02-05

    ej medlem längre
denna var ganska ruskig
varför slakta över huvud taget?
2017-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP