Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bitterhet är som cancer...


Spontan svartkonst


Inombords grät jag en svart sorgesång
för dig, du vet inte och kommer aldrig veta

för du vägrar erkänna minnet av oss


Den har urartat i en en pervers besvärjelse
och dödar allt den når,

och du ska veta.
minnen brinner fortare än glömskan dina
formler hinner släcka, Du räcker inte långt





Fri vers (Fri form) av Gawain VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-28 01:37



Bookmark and Share


  Engel
Dina ord griper tag. De kunde varit mina, om jag haft dem.
2017-10-09

  lodjuret/seglare VIP
Tavlan och bilden du målar upp, om en väl där har varit, svårt att glömma det sedan. 'Bittra tårar och galla' som orden visst nästan skalla, i visa av C. W. Eller om det var (aska).
2017-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain VIP