Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets lopp

Man och kvinna möts

och kärleken slår till

Kärleken fördjupas

och lusten slår till

Barnen kommer

och omsorgen slår till

Arbete upptar mycken tid

och trötthet slår till

Tiden tar ut sin tribut

och sjukdomar slår till

Sjukdomar förvärras

och döden slår till

Evigheten väntar

och tiden står still




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 174 gånger
Publicerad 2017-08-28 06:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP