Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Madman

I'm a madman

I'm a withering flower

I'm a song.




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 256 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-08-28 07:41



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Galenskap är ett privilegium. Alla genier är heltokiga !
2017-08-30

  Jensjensson
Mycket bra!
2017-08-29

  Onomatoprofet VIP
Galen får man va
2017-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt