Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något jag skrev för ett par månader tillbaka. Inspirationen var en fruktansvärt dammig lägenhet i en föroernad stad i Kina.


Damm

Det är jag och dammet i den här lägenheten. Dammet har blivit en del av mig och jag en del av dammet. På en resa i tystnad, en resa genom tid och rum. I en resa genom universum färdas jag och dammet.

Tvättmaskinen byter ljud i sitt universum.
Jag tar min sopkvast och slåss mot dammet som virvlar runt mig i en dans. Men hånar mig inte eller retas, bara påminner om sitt varande. Som för att säga; ”Tillsammans färdas vi, två materia igenom universum.”




Fri vers (Fri form) av inal9
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-28 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inal9
inal9