Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsaktuellt tema

Än outsourcades det hit

än outsourcades det dit

och än svängde det ned i diket




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-28 11:26



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Hur kan nån komma på nåt så urbota dumt och idiotiskt, och med hemliga register dessutom???
2017-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP