Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad skulle krävas för att Stephen Hawking skulle välkomna dig/ med sin röst?


Som tunga ögonlock, och modern teknologi!

SOM TUNGA ÖGONLOCK.
Fingrarna trycker tungt ner tangenterna.
Datorn säger till henne Välkommen!




Bunden vers av Mim
Läst 162 gånger
Publicerad 2017-08-28 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim