Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mammon regerar [Haiku]

 

Blinkande sneakers

visar klasstillhörighet,

med grälla  segways.




Bunden vers av Judas Ekholm VIP
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-28 18:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jantelagen gäller: du ska inte tro att du är något!
2017-08-28

  Öknens Ros VIP
Det gäller att stajla!
2017-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP