Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som behövs!

-Fiska här! Då krävs fiskekort!!!
-Va??? Du ska ha ett tack jättestort!!!
Jag stått här nu
i fem timmar du...
Inte fått nå´t!!! Agna på det fort...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-28 19:38



Bookmark and Share


  ULJO
Utebliven fiskelycka
2017-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt