Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

528.När försiktiga blick ...

vände sig godtroget
mot smickrande ljud...
Knivhugg!
med en arm för fienden
genomborrade...O!Flinka ord
smyger upp i det
okända Själens kanter!
Pupillen förstenades
överraskande på ordetsfasad.

Dumhet belönades i sin helhet!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-28 19:58



Bookmark and Share


  aol
Bra ruggigt bra skaldat, man känner hugget,
2017-08-28

  petter rost
Ett hugg med kniven – eller ett fint snitt i Lämpligheten, det passande. Detta stycke andas – revolt! Och blöder jag ...
2017-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP