Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....


2 augusti 2014

Månsken, Pressbyrån.
en dosa snus
I alkoholångor
Tid att sluta

Skrynklig uteliggare
under en ångvält
dagen efter
minns inget

Dagen efter
det gör ont
när jag lever
Varför

I ett djupt hål
åtrån offret
vid vem
Bolaget sponsrar

Se igenom mig
att tala
att förnimma
ingenting

Så nära
kan inte röra vid
ett berg
demoner




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-28 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig