Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min längtans melodi - Sångtext

Jag skriver tomt
Min nyckel slängd
Jag saknar ord
När baren stängt

Jag viskar tyst
Med varsam röst
Den mun jag kysst
Var ingen tröst

Jag sökte väg
Mot större mål
Men alla steg
Blev ett större hål.

Var finner jag en fredens duva
Var flyger anden äntligt fri
Var hör jag nånsin halleluja
Var finns min längtans melodi?

Jag ropar skrämt
Ett spöke väntar
Vad än som kan ha hänt
Min klocka klämtar

När varje glas
är tömt och slaget
Jag är i riktig kras
Och dömd av jaget.

Jag söker hus
Ett hem för hjärtan.
Så finns ett ljus
Ett ljus för smärtan?

Var finner jag en fredens duva
Var flygen anden äntligt fri
Var hör jag nånsin halleluja
Var finns min längtans melodi ?

När allting vänts till ingenting
När allting syns som skimmer
När allting är en brusten ring
När allting är ett gåtfullt skimmer

Var finner jag en fredens duva
Var flyger anden äntligt fri
Var hör jag nånsin halleluja
Var finns min längtans melodi







Bunden vers (Rim) av Erik L
Läst 736 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-08-29 01:02



Bookmark and Share


    JJ VIP
Fin dikt! Gillar särskilt ordet "Äntligt"! Mvh. JJ.
2017-10-15

    ej medlem längre
Njutbara ord med en rytm av sinnets alla känslor.
2017-08-29

  ULJO
Skulle vilja höra den sjungas.
2017-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L