Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt

God natt älskling
koppla av nu
spara dina tankar
till en annan dag
jag vet dina mödor
och stöttar dig i det
din gloria är vacker
men glansen är svag

God natt älskling
du borde sova nu
inte prata i natten
och hålla vilan vaken
jag ska vyssa dig
gunga dig till ro
vaggvisan så vacker
den goda smaken

God natt älskling
dröm så vackert
i sagans ljuva land
får du det så bra
jag läser så gärna
ur kärlekens skrift
du får koppla av
allt blir som det ska

God natt älskling
må natten ger dig ro
sömnens vackra rike
får dig att må gott
rosen på din kudde
en hälsning från mig
kärlek mitt i natten
den som livet sått

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 604 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-09-19 18:58



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vackert...ger en känsla av lugn och ro...
2017-09-23

  Lars Hedlin
Ödmjukt varmt!
2017-09-22

  Salvation Pepper
Finstämda ord.
2017-09-21

  Blomma-Stjärna VIP
när tankarna mal --- lycklig den som gungas i den älskades famn i natten ---- och möter dagen med en ros på sin kudde - - - kärlek övervinner allt (på ett eller annat sätt)!
2017-09-20

  överlevaren VIP
Ömsint ordat!
2017-09-20

  Marita Ohlquist VIP
Ljuvliga och kärleksfulla ord!
2017-09-20

  M.Eta
Orden god natt får en utfyllig mening i din fina text!
2017-09-19

    ej medlem längre
Ljuvligt vackert. <3
2017-09-19

    ej medlem längre
Så otroligt vackert..
2017-09-19

  Maria Sundelin VIP
Varmt
2017-09-19

  Sommarina VIP
Så vackert skrivet, till sin älskling
2017-09-19

  Shira
Vackert
2017-09-19

    ej medlem längre
Romantik som känns i hjärterötterna.
2017-09-19

    ej medlem längre
Jag läser och känner hur jag bara smälter inför allt detta vackra.
2017-09-19

    ej medlem längre
Det må jag säga var en vacker godnatt-visa!
2017-09-19
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO