Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstrålar in i mitt varande

När du tar dig tid med mig, så sänder du samtidigt solstrålar in i mig och mitt varande.

När du lyssnar på mig och är intresserad av vad jag säger

Och när jag själv lyssnar på dig och är intresserad av vad du säger

Då uppstår ett kommunicerande kärl mellan två hjärtan




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-29 10:49



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om guldkant på tillvaron!
2017-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP