Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur, tid.

 

Där tiden inte finns

leker framtid och dåtid i evigheten

Du finns 

också jag

i ögonblicket.




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-08-29 13:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vidgar tankar...
2017-08-29

    ej medlem längre
den där bekanta rundgången, Ja +
2017-08-29

  i af apa
så sant!
2017-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo