Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppfattningsförmågan

- Sniglar är Opera barens SPECIALITET
inte nå´n idé att komma hit och klaga över det...
- Jag klagar ej på
denna rätten alls då...
- Det är sniglarna som serverar som blir till förtret...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-29 17:56



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jaa.., sådant spelar roll när
det gäller opera.

PS: Jag besökte din vackra hemort
under sommaren!

2017-08-30

  ULJO
"Sniglar är Opera barens specialitet". Vilken tanke
2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt