Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trygghetens färg är grön

Tryggt vandrar vi i grönskan
i en skog
ljusa gläntor
kända stigar
här är vi hemma.

Mossan gungar under mjuka steg
från bergen rinnar smala bäckar
av klart skrattande vatten
täta granar viskar tyst
lånar lä mot hårda vindar.

Trygghetens färg är grön.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 497 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-29 18:21



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Håller med diktjaget här. Grönt är min melodi. Skön känsla i texten...
2017-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP