Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försök att hålla tand för tunga


Att tänka högt

Att tänka högt
är sällan passande
gör man det
glömmer man
att hålla tand för tunga

Så lätt hoppar grodor
ur munnen

spontanitet
kan vara uppfriskande
lika ofta
blir det bara plumpt




Fri vers (Fri form) av Ingegerd svedin VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-29 18:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En balansgång, ja!
2017-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP