Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6 september 2014

Ett slag av toner
barnen ler
i ett vidunder
se glädje

När dom
tar fel hand
parasitens
i konsumtionens värld

Passiva föräldrar
en enkel undergång
till vekheten
dom är




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-29 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig