Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20 september 2014

Följ mig
den mörka öknen
vår törst
i torra munnar

Under flodbädden
dricka vattnet
det giftiga

Ut i solen
är mitt mörker
sköt min kärlek idag
ljög för mig




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-29 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig