Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

22 oktober 2014

När små, små änglar
viskar mjuka ord
att jag
är välkommen

När underjorden
vill ha mig
i ett uttal
av vrede

Tyr jag mig
till mammas
varma barm




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-29 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig