Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

29 november 2014

Double penetration
both ways
in my mind
longer you

Time to
trick me
around and around
put it on repeat

But
my mother
warned me
like I care

So put the pole
deep in me
make me scream
my suffering




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 124 gånger
Publicerad 2017-08-29 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig