Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6 december 2014

I'm here
look at me
still standing
full of anger'

Don't feed me
that hypocritical
correct lovely
red cent

Our day
will come
so proud
Oh that da




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-30 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig