Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

30 december 2014

One breath
cold peek
stiff skin
soft horn

Around my
psychedelic head
little girl
was amused

Little princess
she tasted
poisned drink
in her dreams




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-30 00:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lilla prinsessan smakade en förgiftad drink i drömmen
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig