Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Time

Tiden passerar som ett osynligt väsen

Allting åldras

Förgängligheten återkastas i varje sprucken spegel

Som mångdubblar verkligheten i oändlighet

Världen åldras trots denna illusion

Träden faller

Blommorna vissnar

Människorna dör

Ändå fortsätter löven flyga omkring där ute




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-08-30 07:47



Bookmark and Share


  Jensjensson
Snart slutar löven att flyga i denna omäktiga värld.

Riktigt bra skrivet.
2017-08-30

    ej medlem längre
Dina texter blir bara starkare och starkare! Livet och rörelsen som stannar upp och pågår mitt i all förgänglighet. Vad gör det om allting faller när löven kan flyga...
2017-08-30

  Goraxy 89 Orion VIP
Det är ju löven som definierar verkligheten - Exakt. . .

BRA !!!
2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt