Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom, var mig nära




Håll om mig en stund

nynna en mjuk melodi
vagga mig i kärlekens famn


låt mig känna att det är du och jag


kom, var mig nära

jag fryser
längtar värmen från din hud




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 667 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2017-08-30 10:47



Bookmark and Share


  Margit Grell
Vackert ömt!
2017-09-03

  Eva Helene VIP
Mjukt, ömt och så vackert!
2017-09-02

    Peter Söderqvist
Fina rader där närheten känns.
2017-08-31

  Ezmeralda VIP
Så finstämda rader.
Tog dessa genast till mitt hjärta.
Så skönt med värmen från sin käres hud.
2017-08-31

  aol
Så trösterikt fint skaldat, låt oss alla krama varandra.
2017-08-30

    Birgersdotter VIP
Så vackert och längtande.Skönt att få ha någon vid sin sida.
2017-08-30

  DavidM VIP
Trösterika, och finstämda verser.
2017-08-30

  Blomma-Stjärna VIP
när vi finns för varandra är det mycket som blir värmt, skönt och enkelt - det skriver du berörande och direkt om!
2017-08-30

  Gunnel Eriksson VIP
Innerlig kärleksdikt.
2017-08-30

  Klara Ord VIP
Vacker innerlig text.
2017-08-30

  Maria Sundelin VIP
En fin önskan
Kramar
2017-08-30

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Varm och innerlig önskan med enkla ord.
Kram TBG.
2017-08-30

    ej medlem längre
Vacker vädjan om vila och värme
2017-08-30

    Dan Myrbeck
Finstämt kärleksvarm
2017-08-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Öm bedjan om att få vila i den älskades famn. En vackert snidad dikt i hållfasta ord.
2017-08-30

  ULJO
Så ödmjukt och vackert. KÄRLEK
2017-08-30

  M.Eta
En skön varm famn att krypa intill borde vara alla förunnat! Behaglig text att läsa.
2017-08-30

  överlevaren VIP
Ord av trygghet och kärleksfull värme....
2017-08-30

    ej medlem längre
Även inom den bästa av relationer, finns det stunder, då en precis känner så och längtar efter att ta en paus från alla måsten för att i stillhet bejaka kärleken.
2017-08-30

    ej medlem längre
Smärtsamt vackert formulerade ord.
2017-08-30

  Öknens Ros VIP
värmen strålar ut från dina ord.
2017-08-30

    jaybird
En ögats handvärmare. Blinkar behagligt och tinar blicken.
2017-08-30

  Marianne Räf
"jag fryser/ längtar värmen från din hud"
Så sant, det gäller, nog, många !
2017-08-30

  Peter G VIP
det är väl mycket det som kärleken handlar om; att finnas där för varandra i vått och torrt, en varm famn dit man alltid är välkommen...

Fint!

2017-08-30

    ej medlem längre
Musikaliska, vaggande rader om längtan efter värme och kärlek! En härlig text att vila i!
2017-08-30

  Niliboy
Så fint, fast kramandet kanske avtar när man blir gringubbe å ingen just att krama!
2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP