Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Besvikelse men ändå kämpa.


Uppgiven

I mörkret ser där borta,
en liten strimma ljus ,
kämpa å, åla
i brinnande kol.




Fri vers av giza
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-08-30 12:22



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Förmedlar känslan perfekt! Och det viktigaste den säger mig är att inte ge upp
2017-08-30

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar styrka och beslutsamhet!
2017-08-30
  > Nästa text
< Föregående

giza
giza