Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I detta varande

 

 

Tänk om Guds hjärtslag

en dag slutar att slå.

 

Att Hans andetag avtar

och slutar låta sända

den heliga ande över oss.

 

Hur blir det då

stiltje eller kaos.

 

Hur blir då våra liv

i detta skede?

 

Vår jord, våra liv

i denna tid

är det bara ett varande 

mellan två dimensioner!

 

Återkommer 

allt tillbaka igen?

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-30 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP