Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror jag såg världen krympa

och dess trolldom försvann
som om lystnaden skrämde den

som om en hunger utan helighet
jagade andarna på flykt
och ramsorna som lästes
saknade mening

Jag tror det blev tomt
och tomrummet tycks omöjligt
att fylla

Kanske hinner jag förklara
varför världen blev så liten
men tiden är så kort

och det är långtifrån säkert
att jag vet




Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-30 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP