Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

damien eie

Han säger att det gör ont att titta på mig, sticker i ögonen som solen på morgonen
för jag är så vacker

någon bet mig i armen
hittade blåmärket

visar min tatuering på ryggen
han ba du skjuter mig i hjärtat

snyggaste jag sett i svart luvtröja
han ba
"jag har inte så höga tankar om mig själv"
jag ba
det är lugnt jag tror inte på himlen endå

han sa
"jag vet inte hur man tar nästa steg här"
tog hans hand och klev upp på räcket
svarade
"vilken tur, för det vet jag"
kysste honom så att det snurrade i huvudet

nu faller jag neråt igen




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-30 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans