Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

se vad du fick mig göra

som taylor
jag litar inte på någon men alla litar på mig

och jag har träffat någon annan nu
som är ärlig med att han inte vill träffa mig

du tänker lite på mig
men inte nog för att du ska höra av dig

och jag har träffat en annan nu
som är ärlig med att han inte vill träffa mig

"vi borde nog inte prata på ett tag"
tror du inte jag fattar

har aldrig sjungit för någon så förut
igår sa du imorgon

men jag har träffat någon annan nu
som iallafall är ärlig med att han inte vill träffa mig




Övriga genrer av landetingenstans
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-30 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

landetingenstans