Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara Ord


utan lögn

skulle lära mig dansa
laga mat, italienska, jaga varg, sluta köpa gräs

skulle ta kebnekeise som en söndagspromenad
en pocketklassiker hellre än tv-rutan och sluta ljuga

han du ser nu är det som blev över, det som blev av




Fri vers av BaraOrd
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-30 22:45



Bookmark and Share


  aol
Det var bra nock tycker jag,
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

BaraOrd