Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En modest hjälte

Alla kastar pil,
men inte jag

När alla gått och lämnat byggnaden,

Går jag fram till tavlan,

Drar ut de tre pilarna,

Ställer mig på det markerade avståndet,

Kastar alla pilar i bulls eye,

Låter dem vara kvar,

sedan får kollegorna gissa hur de hamnat där,

dagen efter när de kommer tillbaka

© Christer Johansson 2017-08-30




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-08-30 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP