Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojken på månen hade talat

Det var en gång
som jag lyssnade på en mästare

Det var en gång
som jag frågade en mästare

Vilket förhållande han har till schack

Han förklarade utan att egentligen
riktigt svara
med att säga
att hans bror
spelade schack

Pojken på månen hade talat

© Christer Johansson 2017-08-30




Fri vers (Fri form) av Schackpoeten VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-30 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP