Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 februari 2015

his enormous walls
climbing them 24/7
but you're bleeding
been cancelled

Something is ticking
a weird little sound
either way I turn
that annoying sound

Too paranoid
juvenile cacophony
bringing down
defamed angels




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 126 gånger
Publicerad 2017-08-31 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig