Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

26 juli 2016

Blue eyes
are just
my bride
tonight

That minute
close as
with you

Shakes begin
skin, eyes
our sin




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-31 01:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hudnära
2017-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig