Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

23 september 2016

Minns du
kom ihåg
mitt namn
ekot

Kvar inuti
denna tysta
bruna sorg
än du ser
värker dött

Död i natten
om du
hör mig
at förstå

Perfekta främlingar




Fri vers av Trebor Zweig
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-08-31 01:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trebor Zweig
Trebor Zweig