Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild av min son Daniel Forslund inför barnens första skoldag i USA.


Första skoldag i USA


Förefaller som ett bra system

att åtskilja barnen

så de ej stör varandra

men ovant givetvis

mot de svenska förhållandena


Som farmor prioriterar

jag nu förbönen för

de mina i Amerika.

En stor rik

och härlig uppgift


Om alla mor och farföräldrar

gjorde så skulle läget vara annorlunda

Förbönens makt och kraft är enorm

och tar hand om dem jag beder för

Det är min trygga erfarenhet...




Prosa av Bibbi VIP
Läst 411 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-08-31 08:23



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Tryggt och fint!
2017-09-02

  Carl Mikael Fäldt
Bibbi!

Alla levande kan inte ge dig en applåd!

Så jag får ta på mig bördan!


Applåd-från mike och resten av Guds skapelse.
2017-09-02

  Ess VIP
min kommentar skulle vara hjärtan ZX ursäkta det blev fel ZX så fin skrivet??
2017-09-01

  Ess VIP
8%????????????
2017-09-01

    Dan Myrbeck
I Sverige vågar vi tyvärr ej göra
det som ibland är nödvändigt
när det gäller bl a skolan.

Hoppas allt går bra för barnen!
2017-09-01

    ej medlem längre
Du är en underbar farmor.
2017-08-31

  Niliboy
Å så fint, heja farmor å du har rätt om bön å förbön!
2017-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP